10 etterspurte profesjonelle sertifiseringer som vil få deg ansatt


Vi er overveldet over responsen vi fikk på denne artikkelserien. Dette er siste del av serien. Artikkelen tar sikte på å kaste lys over disse profesjonelle sertifiseringene som for tiden er HOT på markedet. All statistikken nedenfor er et resultat av nærstudier av ulike jobbtavler, oppslag og krav de siste tre månedene av IT-selskaper over hele verden. Vi vil prøve å holde deg oppdatert hvis det er noen større endringer i dataene nedenfor.

En ferdighet vil sjelden gi deg jobb. Du må ha balanserte ferdighetssett for å lykkes.

1. Cisco

Cisco IT Professional Career Certification fra Cisco Systems topper listen med en økning i etterspørselen som er nesten 3,4 % i siste kvartal.

2. CISSP

CISSP står for Certified Information Systems Security Professional. Det er en uavhengig IT-sertifisering av International Information Systems Security Certification Consortium ofte kalt (ISC)^2 kommer på andreplass og har en vekst i etterspørselen opp til 7 % i siste kvartal.

3. Microsoft

Microsoft Certification er tredje på listen. Det er en enorm liste over Microsoft-sertifiseringer som du finner her. Microsoft-sertifisering har vist en marginal vekst på 0,7 % det siste kvartalet.

4. CompTIA

Computing Technology Industry Association (CompTIA) utfører 'A+', 'Network+' og 'security+'-sertifiseringer. CompTIA kommer på fjerde plass på listen. Det har vist en vekst på 1,8 % i etterspørselen i siste kvartal.

5. RedHat-sertifisering

Den svært berømte og anerkjente RedHat-sertifiseringen er for Red Hat-produkter og generelle Linux-relaterte ferdigheter. RedHat Certification kommer på femteplass på listen med en vekst i etterspørselen på nesten 2 % i siste kvartal.

6. ITIL

ITIL tidligere kjent som It Infrastructure Library er et sett med sertifisering kommer neste i listen på nummer seks. Den har vist en nedgang i veksten nesten 39 % i siste kvartal.

7. Oracle-sertifisering

IT-sertifiseringsprogrammet fra Oracle Inc for produkter og tjenester som Java, MySQL og Solaris. Oracle-sertifisering kom til listen for nummer syv. Det har vist en enorm økning i etterspørselen opp til 141 %.

8. GIAC

Global Information Assurance Certifications (GIAC) av SANS Institute kommer på nummer åtte. Det har vist en vekst i etterspørselen med 19 % i siste kvartal.

9. LPI

Linux Professional Institute-sertifisering kommer på nummer ni. Det har vist en nedgang i etterspørselen med 22 % i siste kvartal.

10. Novell

Novell er et av de første IT-selskapene som begynte å tilby sertifisering for sine produkter og tjenester. Sertifiseringen står høyt på nummer ti. Den har vist en nedgang på 43 % omtrent i siste kvartal.

1 Cisco 3.4% +
2 CISSP 7% +
3 Microsoft 0.7% +
4 CompTIA 1.8% +
5 RedHat 2% +
6 ITIL 39% –
7 Oracle Certification 141% +
8 GIAC 19% +
9 LPI 22% –
10 Novell 43% –

Det er alt for nå. Jeg vil være her igjen med en annen interessant artikkel inntil da, følg med og følg med. Ikke glem å gi oss din verdifulle tilbakemelding i kommentarene nedenfor. Lik og del oss og hjelp oss med å spre oss.