Gratis e-bok: Introduserer "Forstå Docker Containers"-veiledningen


Docker-teknologi er raskt i ferd med å bli populær sammenlignet med Virtual Machines (VM-er), og å følge med på det betyr å finne informasjon om hvordan det fungerer, for å bygge kunnskap og ferdigheter for å bruke det.

I denne bokomtalen avdekker vi innholdet i en gratis pakkepubliseringsguide, Understanding Docker, en e-bok som du kan bruke til å starte reisen din med Docker-teknologi.

Denne boken dekker det grunnleggende om Docker, og den er delt inn i tre hovedseksjoner som hver snakker om viktige ting du bør vite om Docker.

Forstå Docker

  1. Docker kontra typiske VM-er
  2. Dockerfilen og dens funksjon
  3. Docker-nettverk/kobling

Docker-installatører

  1. Typer installatører og hvordan de fungerer
  2. Kontrollerer Docker-demonen din
  3. Kitematic GUI

Docker-kommandoer

  1. Nyttige kommandoer for Docker, Docker-bilder og Docker-beholdere

Den første delen snakker om en generell forståelse av strukturen til Docker og flyten av hendelser i Docker-verdenen sammenlignet med virtuelle maskiner (VM). Den forklarer også Docker-filen og dens betydning i forhold til hva den gjør. Ytterligere mer, den siste delen av denne delen tar deg gjennom nettverk og koblinger i Docker.

Den neste delen snakker om Docker-installatører og bryter ned installasjonsprosessen, her ser du på de forskjellige typene Docker-installatører og deres virkemåte.

Du kan også se på hvordan du kontrollerer Docker-demonen på systemet ditt, og til slutt får du lese om Kitematic som er et nytt tillegg til Docker-porteføljen og hjelper deg å kjøre Docker-containere på ditt lokale system .

Kitematic gir deg et grafisk brukergrensesnitt (GUI) for å administrere og kontrollere Docker-beholderne dine.

Den siste delen av denne boken tar deg deretter gjennom noen Docker-kommandoer som du trenger å bli kjent med for å kontrollere Docker-beholderen fra kommandolinjen.

Den forklarer først de nyttige og vanlige kommandoene som også gjelder for ethvert kommandolinjeverktøy som hjelp og versjonskommandoer, deretter tar det et dykk inn i Docker-bilder, hvordan du søker etter bilder, tar dem inn i miljøet ditt og kjører dem. Den siste delen av denne delen ser på hvordan du manipulerer Docker-bilder.

Avslutningsvis hjelper denne e-boken deg å forstå det grunnleggende du må vite hvis du vil lære og forstå Docker-teknologi med enkle og presise forklaringer. Ta deg tid og se gjennom det for å få en forståelse av hvordan Docker faktisk fungerer.

Du kan laste ned boken Understanding Docker fra lenken nedenfor: