Deal: Gjør om til en jobbklar koder med den ultimate utviklingspakken (96 % rabatt)


I dag har nettsider blitt en viktig del av det meste av vårt daglige liv. Vi bruker grensesnitt til nettsteder i nesten alt vi gjør, spesielt med den økende tilgjengeligheten av Internett-tjenester for aktiviteter som arbeid, læring, shopping og mer.

Er du interessert i å lage nettsider eller nettapplikasjoner med enestående funksjoner som du har drømt om så lenge? The Ultimate Front End Development Bundle er her for å veilede deg mot å oppnå drømmen din, den vil gi deg et utgangspunkt i programmering.

Begynn å lære koding i dag ved å velge dette kurset for bare $39Tecmint-tilbud.

Gjennom 8-kurs og over 48 timer med kursmateriell, vil The Ultimate Front End Development Bundle gjøre deg i stand til å lære grunnleggende kodekonsepter ved å bruke velkjente og lettlærte web programmeringsspråk som HTML, CSS, JavaScript og jQuery. Treningen din starter med nybegynnerkonsepter, og senere vil du gå over til avanserte tilnærminger for å gjøre deg til en ekspert.

Nedenfor er et utvalg av kursene som er inkludert i denne pakken:

  1. Komplett guide til front-end webutvikling og design
  2. Lær å kode JavaScript for webdesignere og utviklere
  3. Det komplette HTML- og CSS-kurset: Fra nybegynner til profesjonell
  4. Det komplette jQuery-kurset: Fra nybegynner til avansert
  5. JavaScript og jQuery Grunnleggende for nybegynnere
  6. Avansert JavaScript
  7. JavaScript: Skånsom introduksjon for nybegynnere
  8. Nettsted Wireframing med HTML5 og CSS3

Etter å ha fullført dette kurset, vil du lære inn og ut for å bygge enestående nettsteder med moderne brukergrensesnittfunksjoner.

For øyeblikket er nettprogrammering en av de mest verdifulle og mest ettertraktede ferdighetene innen IT, og opplæringen i The Ultimate Front End Development Bundle vil sette deg på vei mot suksess i ditt kodeyrke, velg denne populært kurs nå på over 96 %Tecmint-tilbud.