Avtale: Bygg en IT-karriere med ITIL Foundation Training Course (98 % rabatt)


I dag er mange virksomheter der ute primært avhengige av informasjonsteknologi, derfor krever dette at IT-fagfolk administrerer de ulike typene tjenester som kreves av virksomheter for å fungere effektivt.

ITIL (Information Technology Infrastructure Library) er et utvalg av beste praksis som brukes for administrasjon og levering av IT-tjenester og IT-infrastruktur akseptert av mange organisasjoner over hele verden.

Å mestre ITIL vil gjøre deg i stand til å forbedre ferdighetene dine med IT-tjenester, og hjelpe deg med å utvikle bedre tilnærminger for å holde kundene fornøyde og interessert i arbeidet ditt. Denne opplæringen er ment for enhver nybegynner IT-profesjonell eller studenter som ønsker å gå inn i IT-tjenestefeltet.

Abonner på den verdenskjente ITIL Foundation Training for IT Professionals i dag, i en begrenset periode med 98 % rabatt eller så lavt som $29Tecmint-tilbud.

Du vil begynne med en vurdering av ditt nåværende IT-tjenestetilbud, og dermed gjøre deg klar til å ta ITIL Foundation-eksamenen ved slutten av kurset.

I denne opplæringen vil du studere prosessen med å planlegge og migrere til en ITIL-basert tjenesteoperasjon, definere en tjenestestrategi som møter behovene til brukerne dine, få tilgang til 20 timer med ITIL-sertifisert opplæring.

Du vil tilegne deg en praktisk kunnskap om ITIL-rammeverket og dets applikasjoner for å modernisere IT-tjenestetilbudet i virkelige miljøer, forbedre jobbytelsen, spesielt med bedrifter som allerede bruker ITIL for å håndtere levering.

Videre vil denne opplæringen forberede deg til å utmerke deg i ITIL Foundation-eksamenen for å bli sertifisert som ITIL-utøver. Og viktigst av alt, det er et kursbevis inkludert.

Bygg derfor en strukturert IT-tjeneste ved å bruke det bemerkelsesverdige IT Infrastructure Library.