Få sertifisert Oracle Database Administrator Bundle: Lifetime Access


En databaseadministrator (DBA) er en IT-profesjonell som bruker spesialisert programvare som Oracle-database, et objektrelasjonelt databasestyringssystem, for å lagre og organisere data.

Med The Certified Oracle Database Administrator Bundle: Lifetime Access kan du oppnå sertifiseringer når du mestrer noen av de ledende databaseadministrasjonsverktøyene som tilbys av Oracle Database.

Lær dataprogrammering, SQL-språk samt datahåndteringsfunksjonene til Oracle Databases og bli en sertifisert databaseadministrator og programmerer, med 94 % rabatt eller for så lite som $199 på Tecmint-tilbud.

Opplæringen i denne pakken starter med en introduksjon til dataprogrammering og koding med JavaScript, deretter vil du gå over til å mestre det grunnleggende om å administrere en Oracle-database; du vil starte med en introduksjon til SQL, deretter dykke ned i avansert SQL.

I den andre delen av opplæringen vil du lære programmering i Oracle PL/SQL, som lar deg forstå Oracle-databasens funksjoner som gjør det mulig for en business intelligence-programmerer å effektivt skrive programmer.

Og til slutt vil du dykke ned i Oracle-databaseadministrasjon, hvor du får en grundig innføring i bruk og administrasjon av databaser med Oracle-programvare.

  • Introduksjon til programmering og koding for alle med JavaScript
  • Oracle 11g/12c: Introduksjon til SQL
  • Oracle 11g/12c: Avansert SQL
  • Oracle PL/SQL-programmering del 1
  • Oracle PL/SQL-programmering del 2
  • Oracle 12c: Databaseadministrasjon I del 1
  • Oracle 12c: Databaseadministrasjon I del 2

Denne pakken gjennomgår omfattende databasearkitekturen og viser hvordan en databaseadministrator kan programmere, konfigurere og administrere en Oracle-database mer effektivt.

Få alle nødvendige ferdigheter som kreves av en Oracle superbruker og bli en sertifisert databaseadministrator nå for en begrenset periode, til $199 rabatt eller for så lite som $199 på Tecmint-tilbud.