Lær DevOPS og Cloud Computing med denne 7-kurs pakken


DevOps (Development and Operations) er en moderne programvareingeniørpraksis som fokuserer på å endre og forbedre forholdet mellom programvareutvikling og programvaredrift på bedriftsnivå. Mestre noen av de hotte verktøyene for DevOps og skyen, med The Ultimate DevOps og Cloud Computing Bundle.

Med opptil 20 timers opplæring vil du lære det grunnleggende og avanserte konseptene for DevOps og cloud computing. Du vil begynne med å lære noen av de velkjente verktøyene for kontinuerlig integrasjon (CI) og kontinuerlig levering (CD), som AWS CodePipeline, Jenkins og AWS CodeDeplo.

I det andre og tredje kurset vil du lære hvordan du bygger moderne automatiserte rørledninger veldig raskt med henholdsvis Jenkins og TeamCity. Du vil deretter ta et dypdykk i en rekke lagringstjenester levert av AWS og lære hvordan de fungerer.

Mot slutten av opplæringen vil du lære CloudWatch, en overvåkings- og varslingstjeneste som tilbys av AWS og mestre AWS Command Line Interface for å hjelpe deg med å distribuere, konfigurere og administrere noen viktige skykomponenter som er tilgjengelige for AWS-tjenester. Det siste kurset i denne pakken vil gjennomgå CI/CD med Jenkins Pipelines, Maven og Gradle.

Hva er inkludert i denne pakken?

  • DevOps med AWS CodePipeline, Jenkins og AWS CodeDeploy
  • Jenkins: Kontinuerlig integrasjon og DevOps med Java og .NET
  • TeamCity: Kontinuerlig integrasjon og DevOps med Java og .NET
  • AWS MasterClass: Lagring og CDN
  • AWS MasterClass: Overvåking og DevOps med AWS CloudWatch
  • AWS MasterClass: DevOps med AWS kommandolinjegrensesnitt
  • DevOps: CI/CD med Jenkins Pipelines, Maven, Gradle

I dag har jobbtrendene i DevOps nådd nye høyder. Er du en programvareingeniør, bytt karrieren din til DevOps ved å abonnere på denne pakken, nå med 95 % rabatt eller så lavt som $49Tecmint-tilbud.